Handelsbetingelser

Webshop ejer:

FURNHOUSE APS
C.F. Tietgens Boulevard 30
5220 Odense SØ
Danmark

CVR/MOMS: DK32098967

Kontaktinformation:

Kundeservice:
Email: support@furnhouse.com
Telefon: +45 53 65 41 45
Tilgængelig: Mandag til fredag fra 9:00 til 16:00 CET


1. Generelt

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på ibbedesign.dk, ejet af FURNHOUSE APS. Ved at afgive en ordre accepterer du disse vilkår og betingelser.

2. Bestilling

Når du har afgivet en ordre på ibbedesign.dk, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Aftalen om køb er først bindende, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

3. Priser og Betaling

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inkluderer moms. Betaling kan ske via de på hjemmesiden oplyste betalingsmetoder.

4. Levering

Vi leverer til adresser i Danmark. Leveringstiden afhænger af det specifikke produkt og vil fremgå af ordrebekræftelsen. Vi tilstræber at levere inden for den angivne tid, men forsinkelser kan forekomme.

5. Fortrydelsesret

Som forbruger har du ifølge EU-lovgivningen ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage uden at angive nogen grund. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du eller en af dig angivet tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde aftalen i en utvetydig erklæring (f.eks. et brev sendt med post, fax eller e-mail).

6. Returnering

Hvis du fortryder dit køb, skal varerne returneres til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om din beslutning om at fortryde aftalen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varerne.

7. Reklamation

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Når du handler på ibbedesign.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader, der er opstået som følge af forkert brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

8. Persondatapolitik

Vi behandler dine persondata i overensstemmelse med gældende lovgivning og vores persondatapolitik, som kan findes på vores hjemmeside.

9. Ansvar

FURNHOUSE APS er ikke ansvarlig for indirekte tab, følgeskader eller lignende, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.

10. Lovvalg og Værneting

Enhver tvist mellem FURNHOUSE APS og en kunde er underlagt dansk lovgivning. Tvister skal afgøres ved de danske domstole.

 

 

 

Pre-loader